اینورتر

فیلـتر

نمایش 1–24 از 117 نتیجه

فروش اینورتر اصفهان


بارمان اتوماسیون سایا نمایندگی دلتا در اصفهان با بهره گیری از کادر مجرب و متخصص با هدف ارائه خدمات و تجهیزات اتوماسیون صنعتی، از جمله فروش و تعمیر اینورتر در جهت ارتقاء صنعت کشور پایه‌گذاری شده است. شرکت بارمان با داشتن تیم اجرایی قوی و دانش فنی بالا با استفاده از کارشناسان مجرب، موفق به اجرای پروژه های مختلف در صنایع متنوع شده است.

در سایت بارمان اتوماسیون قیمتها بروز هستند با این حال برای اطلاع از لیست قیمت و موجوری اینورترهای مد نظر خود همواره می توانید از یکی از راه های ارتباطی زیر با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

03132244734      09032228190 

به علاوه شما با خرید درایو اینورتر صنعتی از بارمان از 2 سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش نیز بهره مند خواهید شد.

راهنمای خرید اینورتر قیمت مناسب


وظیفه اصلی یک اینورتر کنترل دور موتور است که در واقع دلیل اصلی ساخت اینورتر است و با گذشت زمان قابلیت های دیگری به اینورترها اضافه شده است. هر زمان به راه اندازی نرم و یا توقف نرم یک الکتروموتور نیاز باشد از اینورتر استفاده می شود.

اینورترها نقش حفاظت از الکتروموتور در برابر انواع خطاهایی که می تواند به موتور آسیب وارد کند را دارند. مانند خطای دو فاز شدن، اضافه ولتاژ ورودی، اضافه جریان موتور و البته بارهای سنگین. اینورترها قابلیت تبدیل ولتاژ را دارند، بطور مثال ولتاژ ورودی 220 ولت تکفاز را به خروجی سه فاز 220 ولت تبدیل می کند.

برای تمام الکتروموتورها امکان اتصال اینورتر وجود دارد و هر زمان که به یکی از قابلیت ها بالا نیاز باشد عملا اینورتر گزینه مناسبی است.

تنها نکته در استفاده از اینورتر این است که گهگاه به دلیل ساختار داخلی اینورتر که سوئیچینگ است نویزی تولید می شود که بر روی دستگاههای حساس باعث اختلال می شود و باید با دقت بیشتری اینورتر را انتخاب کرد.

بهتر است قبل از خرید در مورد نکات زیر تصمیم بگیرید تا با سنجیدن تمامی جوانب مناسب ترین اینورتر را خریداری نمائید.

  • اینورتر قرار است برای کاربرد سبک، عمومی و یا سنگین استفاده شود؟
  • ولتاژ ورودی سه فاز یا تکفاز مورد استفاده قرار می گیرد چقدر است؟
  • کنترل حلقه بسته یا حلقه باز مورد نیاز است؟
  • تعداد ورودی و خروجی ها چه تعداد است؟
  • قیمت اینورتر در چه رنجی باشد؟

زمانی که شما برای خرید اینورتر صنعتی با مجموعه بارمان اتوماسیون تماس می گیرید؛ کارشناسان فروش این مجموعه با شناختی که از ویژگی‌های انواع اینورتر دارند و نوع کاربری و نیاز مد نظر شما، تلاش می‌کنند بهترین گزینه را به شما پیشنهاد دهند. تا پس از خرید، مشکلی از بابت همخوانی درایو با سیستم مورد استفاده شما پیش نیاید.

به علاوه مهندسین بارمان در بخش تعمیرات، همواره آماده ارائه مشاوره به شما در زمینه ی نصب و راه اندازی اینورترهای خریداری شده هستند.

فاکتورهای موثر در قیمت و کیفیت اینورترها


  • Plc داخلی: برخی اینورترها قابلیت plc داخلی را دارند و برخی دیگر از قابلیتی برخوردار هستند که به آن simple plc می گویند که برای کاربردهایی مانند قالیشویی و آسیاب ها پر کاربرد است.
  • قابلیت پالس ورودی: یکی از روش های کنترلی سرعت اینورتر به صورت اقتصادی است، در سیستم هایی که بجای کنترل دور موتور از طریق آنالوگ از ورودی پالس استفاده می شود.
  • قابلیت اتصال کارت انکودر: برخی از کاربردها نیاز به دقت بالا در تنظیم سرعت دارد که از کارت واسطی که به آن کارت انکودر می گویند، استفاده می شود و روند اجرا شده را حلقه بسته کردن سیستم می گویند.
  • قابلیت اضافه جریان: عموما قابلیت 150 درصد برای یک دقیقه و 180 درصد برای چند ثانیه بخش مهمی از قابلیت اضافه جریان در اینورترها هستند.
  • قابلیت pid کنترل: برای کاربردهای مانند پمپ های آب ساختمان و یا کاربردهایی میکسر ها و فن ها از این کنترلر استفاده می شود، تا دستگاه بتواند با کمترین نوسان و یا ضربه به سیستم مکانیکی مقادیر را کنترل کند.
  • قابلیت کنترل گشتاور: برخی کاربردها مانند سیم جمع کن ها نیاز به قابلیت کنترل گشتاور دارند و البته یکی از مواردی است که همه اینورترها این قابلیت را ندارند ولی اینورترهای ورتکس این قابلیت را را دارند و نرم افزاری قدرتمندی در کنترل گشتاور دارند.
  • جدا شدن کی پد
  • سازگاری با سیستم‌های موجود
  • نگهداری و خدمات پس از فروش

برای انتخاب یک اینورتر اول از همه توان مورد نیاز را مطابق با الکتروموتور استفاده شده انتخاب می کنیم. در انتخاب یک اینورتر چند پارامتر اساسی وجود دارند. پارامترهایی از قبیل: کارایی اینورتر، دوام و طول عمر اینورتر، قیمت و بهای تمام شده آن و نیز خدمات پس از فروش آن. در نظر گرفتن تمامی موارد ذکر شده باعث خواهد شد که خرید صورت گرفته دلچسب و توام با آرامش باشد.

کارایی اینورتر شامل مواردی می گردد که یک اینورتر قابلیت انجام هدف مد نظر شما را داشته باشد. بطور مثال:

اگر قرار باشد اینورتر بر روی یک موتور اسپیندل دور بالا متصل شود، آیا اینورتر توان اعمال فرکانس مورد نظر موتور اسپیندل را دارد یا خیر؟

یا برای کاربری پمپ، آیا اینورتر قابلیت های لازم یک کنترلر PID برای راه اندازی دقیق و مطمئن پمپ را داراست؟

و یا برای کاربری آسانسور. اینورتر پارامترهای مورد نیاز یک آسانسور برای راه اندازی نرم و توقف نرم و نیز لول بندی خوب را دارد یا خیر؟ 

دوام و طول عمر یک اینورتر به طراحی سخت افزار آن و نیز کیفیت قطعات استفاده شده از آن بستگی دارد. 

نمونه کاربرد اینورتر در تابلو نمونه کاربرد اینورتر در تابلو برق

لیست قیمت انواع اینورتر


جدیدترین قیمت درایو اینورتر از برند دلتا در جدول زیر آورده شده است. این قیمت مربوط به آبان 1402 می باشد. با توجه به نوسان قیمت ارز لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت روز با کارشناسان ما تماس بگیرید.

لیست قیمت انواع اینورتر

قیمت اینورتر را پارامترهای مختلفی تعیین می کنند. از جمله:

اسم برند: مانند بسیاری از لوازم دیگر برند مشهورتر قیمت بالاتری دارد.

کیفیت قطعات استفاده شده: اورجینال بودن آنها و اینکه از یک کارخانه معتبر و تحت کنترل کیفیت های معتبر تولید شده باشند از مهمترین بخش های تعیین قیمت یک اینورتر است.

حفاظت های فیلترهای موجود در یک اینورتر نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. برندهای با کیفیت پایین عموما حفاظت ها و سخت افزارهای ضعیف تری دارند که عمر مفید اینورتر کاهش داده می شود و در مقابل قیمت تمام شده آن کاهش می یابد.

اینکه بتوانید سوالات فنی خود را از تیم پشتیبانی و خدمات پس از فروش در هر زمان جواب بگیرید و راهنمایی و مشاوره مورد نیاز را قبل از خرید اینورتر دریافت کنید و نیز گارانتی معتبری به محصول خریداری شده تعلق بگیرد، از مورد مهم دیگر است.

اینورتر چیست و چه کاربردی دارد؟


مبدل یا وارونگر که با نام ­های درایو، کنترل دور موتور، درایو فرکانس متغیر و VFD نیز شناخته می شود، عموما با نام اینورتر متداول است. امروزه اینورترها در تمامی صنایع به ­ویژه در صنعت برق کاربرد وسیعی پیدا کرده اند.

به ­طورکلی در صنعت برق هنگامی که میزان فرکانس، ولتاژ یا نوع ولـتاژ بوسیله دستگاهی تغییر کند، عملا یک اینورتر ساخته شده است.

اینورتر ورتکس و اینورتر دلتا (Delta inverter) از انواع پرکاربرد در ایران می باشند که در صنایع مختلف برای ماشین آلات صنعتی، ماشین آلات بسته بندی، چاپ، اکسترودر، رول فرمینگ، کمپرسورها و … کاربرد دارند.

عکس اینورترهای بارمان اتوماسیون

انواع اینورتر (inverter)


درایوها از جنبه ­های مختلفی دسته­ بندی می­ شوند:

  • براساس ولتاژ ورودی و خروجی
  • براساس کاربرد الکتروموتور
  • براساس نوع فیدبک
  • براساس کاربرد

انواع اینورترها بر اساس ولتاژ ورودی و خروجی

اگر بخواهیم اینورترها را براساس میزان ولتاژ ورودی و خروجی شان دسته بندی کنیم، شامل دو دسته فشار ضعیف و فشار متوسط می شود. اگر بخواهیم اینورترها را براساس میزان ولتاژ ورودی و خروجی شان دسته بندی کنیم، شامل دو دسته فشار ضعیف یا پایین (اینورترهایی که ولتاژ ورودی آنها کمتر از 660 ولت است) و فشار متوسط (مدیوم ولتاژ) می شود.

دستگاه اینورترهای 220 ولت ورودی هم خود به چند دسته جداگانه تقسیم ­بندی می­ شوند.

ورودی تکفاز و سه­ فاز 220 ولت
220 ولت تکفاز
220 ولت سه فاز
380 ولت سه فاز

مدل­ های سه فاز معمولا در رنج ولتاژ 380 ولت هستند، که غالبا در درجه  3فاز خروجی قرار می ­گیرند. عموم مبدلهای موجود در بازار در رده فشار ضعیف (از ولتاژ ورودی 220 ولت شروع می­ شوند) می­ باشند. همچنین اینورترهای مدیوم ولتاژ، در کاربردهای مختلف نظامی و آبرسانی کاربرد دارند و ولتاژ کاری آن­ها معمولا بالاتر از 660 ولت می ­باشد. در جدول زیر می­ توانید رنج­ های مختلف ولتاژ ورودی و خروجی را با شفافیت بیشتری مشاهده کنید.

انواع دستگاه اینورتر صنعتی بر اساس نوع بار

این روش واقع شامل موارد زیر است:

  • راه اندازی در زیر بار
  • مدت زمانی که موتور در زیر بار بطور مستمر قرار دارد
  • شوک های لحظه ای به موتور ناشی از تغییر ناگهانی مقدار بار
  • اینکه حتی انتخاب مکانیکال موتور بصورتی باشد که موتور هیچگاه به­ طور کامل در زیر بار قرار نگیرد و یا همواره در زیر بار کامل باشد یا نباشد است.

البته شایان ذکر است تمام آنچه بعنوان بار سبک، نیمه سنگین و سنگین یاد می شود بصورت نسبی است.

اینورتر های اقتصادی عموما برای کاربردهای سبک و نیمه سنگین بکار میروند. برای مثال: انواع فن، پمپ آب، نوار نقاله.

کاربردهای عمومی یا نیمه سنگین شامل: هم­زنها، کشنده ­ها، اکسترودر و اسپیندل موتور هستند. برای آنها بسته به کاربرد می شود از انواع اینورتر سبک و یا سنگین استفاده می شود.

اینورتر های سنگین کار در کاربردهایی مانند: میکسر، جرثقیل و آسانسور بکار می روند. در آن­ها اینورتر را یک رنج بالاتر از موتور انتخاب می­ کنیم. مثلا موتور توان 5.5 کیلووات و اینورتر 7.5 کیلووات.

انتخاب درایو اینورتر بر اساس نوع فیدبک

اینورترها براساس نوع فیدبک شان به دو دسته حلقه باز و حلقه بسته تقسیم می شوند. زمانی که اینورتر به­ کمک یک تجهیز که بطور معمول یک انکودر است از سرعت واقعی چرخش موتور با خبر می­ شود. یک سیستم حلقه بسته به وجود آمده است. هدف اصلی سیستم حلقه بسته اعمال یک سرعت یکنواخت به موتور علی­ رغم تغییرات بار، ولتاژ ورودی و عوامل دیگر می­ باشد.

در بسیاری از سیستم ­ها داشتن انکودر و اتصال آن به اینورتر که به­ وسیله یک کارت PG است انتخابی غیرضروری و احتمالا غیراقتصادی است. همچنین هزینه بالای تعمیر و نگهداری و بعضا نصب یک انکودر در سیستم باعث می­شود سیستم­های حلقه بسته به­ صورت نادر در صنعت استفاده گردند.

عکس شماتیک ازتباط اینورتر و موتور

درایو اینورتر DC به AC

مبدل­ هایی هستند که بصورت گسترده در مدارات داخلی سیستم­ های سوئیچینگ استفاده می ­شوند. این مبدل­ ها در شرایط کنونی جهت تبدیل ولتاژ DC برق خودرو به ولتاژ AC استفاده می­ شوند. احتمالا در مسافرت­ ها و مواقع اضطراری با این مبدل­ ها برخورد داشته اید. هنگامی که برق DC خودرو به ­کمک این درایو به ولـتاژ AC تبدیل می­ شود تا از آن برای روشن کردن چراغ یا سایر مواردی که به برق 220 ولت AC نیاز است استفاده گردد.

همان­طور که از اسم این نوع مشخص است جهت تبدیل انرژی خورشیدی تحویل گرفته شده از سلول­ های خورشیدی به برق مستقیم یا متناوب استفاده می ­شوند. در واقع این مدل به چند دسته تقسیم می ­شوند. برخی از آن­ها به­ صورت مجتمع چندین وظیفه را به­ طور همزمان انجام می ­دهند. یک بخش از اینورترها جهت تبدیل ولتاژ DC سلول­ های خورشیدی و یا باتری موجود در مدار به ولتاژ AC استفاده می ­شوند.

درواقع در مکان ­هایی که شبکه برق شهر وجود ندارد این نوع از اینورترها به­ کمک سلول­ های خورشیدی و سیستم ذخیره انرژی (باتری) برای تامین برق واحدهای مسکونی و یا پمپ­ های آب استفاده می­ شوند که به آن ها اینورتر پمپ آب خورشیدی می گویند.

نوع دیگری از دستگاه اینورتر برای تبدیل ولتاژ AC به شبکه برق استفاده می­ شوند.  این ولتاژ باید از لحاظ ولتاژ و فرکانس مطابق برق اصلی شبکه باشد. در واقع با این کار نیروگاه کوچکی ساخته می­ شود که انرژی خورشیدی را تبدیل به برق AC می­ کند و به شبکه برق شهر تحویل می ­دهد.

اینورتر DC به AC پمپ آب خورشیدی

درایو اینورترهای کنترل دور الکتروموتور

مبدلهایی که جهت کنترل دور موتورهای AC استفاده می­ شوند، دارای قابلیت­ های دیگری در صنعت از جمله راه اندازی نرم موتورها، کاهش مصرف برق، راه اندازی الکتروموتورهای سه فاز با برق تکفاز می­ باشند. در واقع این درایوها با کنترل همزمان ولتاژ و فرکانس توانایی کنترل انواع مختلف موتورها را دارا می ­باشند.

اینورترهای کنترل دور الکتروموتور

بخش ­های مختلف یک اینورتر

اینورتر ابتدا ولتاژ AC ورودی را از شبکه دریافت کرده و به DC تبدیل می­ کند، سپس ولتاژ تبدیل­ شده را مجددا به ولـتاژ AC تبدیل می ­کند. نکته قابل توجه این است که اکنون فرکانس خروجی نیز تحت کنترل درایو است و به­ واسطه این کنترل همزمان ولتاژ و فرکانس، سرعت الکتروموتورها نیز کنترل می­شود.

یک اینورتر از سه بخش کلی ورودی، خروجی و هسته مرکزی تشکیل شده است.

  • ورودی­ ها که به آن قسمت دیود و بانک خازنی گفته می­ شود.
  • قسمت خروجی­ ها که به آن IGBT گفته می شود.
  • بخش هسته مرکزی که از CPU، بورد تغذیه، بورد فرمان های ورودی ساخته شده است.

در زیر شمای فنی یک اینورتر قابل­ مشاهده است که در آن ولتاژ ورودی به بخش ورودی اعمال شده و بعد از فرآیند کنترلی بوسیله IGBT به الکتروموتور متصل می شود.

مزایای درایو اینورتر صنعتی

استفاده از دستگاه اینورتر مزایای بسیار زیادی دارد که در این مطلب به شرح اصلی ترین مزایای آن می پردازیم:

  • کنترل وسیع دور الکتروموتور از سرعت های بسیار پایین تا سرعتهای بالاتر از دور نامی موتور
  • کاهش چشمگیر جریان راه اندازی و نیز کاهش مصرف برق در بسیاری از کاربردهایی که کاهش دور الکتروموتور باعث کاهش مصرف برق می شود.
  • راه اندازی نرم موتور و حذف ضربات و تنش وارده به سیستم مکانیکال
  • امکان راه اندازی موتورهای سه فاز با برق تکفاز
  • امکان درایو موتورهای طراحی شده در فرکانس های بالاتر از فرکانس 50 هرتز مانند موتورهای اسپیندل
  • دارا بودن حفاظت های فراوان در زمان کارکرد الکتروموتور

انواع مد کنترلی درایو اینورتر

روشی که یک اینورتر برای انجام تنظیم ولتاژ، جریان، اختلاف فاز و فرکانس خروجی خود انجام می دهد تا الکتروموتور را به بهترین شکل کنترل کند، مد کاری می گویند، که یک درایو بواسطه آن می تواند جریان و سرعت الکتروموتور را کنترل کند.

شاید بتوان گفت یکی از مهترین مواردی که اینورترها را از یکدیگر متمایز می کند مدهای کنترلی اینورترهاست. در کنار سخت افزار یک درایو موردی که بسیار اهمیت دارد، نوع برنامه نوشته شده برای کنترل موتور است. در حالت کلی سه مدل مختلف برای کنترل اینورترها وجود دارد.

  • مد کاری v/f
  • مدکاری وکتور
  • مد کاری حلقه بسته

مد کاری v/f: ساده ترین مد کاری است که تمام اینورترها دارای این مد کنترلی هستند. این مد کاری اولین روش کنترل دور موتور است که به سادگی در برنامه نویسی مشهود است. ولی قابلیتهای کنترلی مد وکتور نظیر گشتاور بالاتر و دقت سرعت بالاتر را ندارد. اما مد کنترلی وکتور با استفاده از پارامترهای اصلی موتور مانند جریان نامی، ولتاژ نامی، سرعت نامی به کمک شروع اتوتیونینگ قادر است بهترین کنترل را بر روی یک موتور اعمال کند.

روش اتوتیونینگ: با بدست آوردن پارامترهای سخت افزاری مانند مقاومت رتور، رلوکتانس رتور و استاتور، جریان بی باری سعی در بالابردن دقت کنترل سرعت موتور و نیز افزایش گشتاور کاری موتور دارد.

روش کنترلی وکتور یا کنترل برداری همان چیزی است که یک اینورتر را از لحاظ نرم افزاری با یک برند دیگر متفاوت می کند.

روش کنترل وکتور با حلقه بسته: در این روش به کمک یک انکودر سرعت واقعی موتور همواره به درایو گزارش می شود. و مبدل به کمک این روش قادر خواهد بود هم دور الکتورموتور و هم گشتاور آن را بهتر کنترل کند.

نصب اینورتر بر روی جرثقیل

قلاب‌های جرثقیل و گهگاه سایر حرکات طولی و عرضی با مشکل اضافه ولتاژ یا اضافه بار مواجه می‌شوند. این حالت به این دلیل رخ می‌دهد که بطور مثال در زمان پایین آمدن جرثقیل با توجه به شتاب بار میدان مغناطیسی موتور دارای لغزش منفی خواهد شد.

دلیل آن این است که سرعت روتور از سرعت نامی بیشتر می‌شود و موتور تبدیل به ژنراتور شده و شروع به تولید ولتاژ می‌کند. این ولتاژ اضافه باعث افزایش DC BUS اینورتر می‌شود که می‌تواند به بانک خازنی و سایر بخش‌های اینورتر آسیب بزند از این‌رو برای جلوگیری از این اتفاق اینورتر ولتاژ اضافی به وجود آمده را به یک مقاومت منتقل می‌کند که به مقاومت ترمز مشهور است.

اینورترها در توان پایین دارای یک IGBT هستند که به IGBT ترمز معروف است و به واسطه آن ولتاژ اضافی به مقاومت منتقل می شود. ولی عموما برای توان‌های بالاتر نظیر 37 کیلووات به بالا یک واحد یونیت خارجی نصب می‌شود.

برای حرکات طولی و عرضی نیز گهگاه از مقاومت ترمز بسته به نوع جرثقیل استفاده می‌شود. البته با توجه به اینکه عموما توان حرکات طولی و عرضی بسیار کمتر از توان قلاب است و در رنج 37 کیلووات قرار دارد این اینورترها نیازی به یونیت ترمز خارجی ندارند.

تعداد زیادی از جرثقیل ها بیش از 2 سرعت دارند و برای این‌کار از سرعت‌های حافظه‌ای استفاده می‌شود. برای راه اندازی اینورتر از طریق ترمینال های ورودی فرمان پارامترهای زیر را تنظیم ‌کنید. برای تنظیم سرعت حافظه‌ای یا سرعت چند مرحله‌ای پارامتر P01.00 بر روی سرعت چند مرحله‌ای (P01.00 = 6) قرار می­گیرد.

برای عملکرد ورودی عددی DI1 به صورت راستگرد، به صورت P06.01 = 1)) تنظیم می‌شود.

برای عملکرد ورودی عددی DI2 به صورت چپگرد، به صورت (P06.02=2) تنظیم می‌شود.

در این محصولات عملکردهای ضروری مختلف به صورت استاندارد تعبیه شده اند که از جمله آن ها می توان به:

  • رنج توانی مختلف با ورودی برق سه فاز و تکفاز
  • دارا بودن plc داخلی
  • پورت های ارتباطی موجود در درایو
  • عملیات چندمرحله ای
  • کنترل PID
  • کنترل چند پمپ
  • تامین آب در فشار ثابت

اشاره کرد که همگی در قیمت درایو اینورتر تاثیرگذار است.

اینورتر دلتا دارای plc داخلی، طراحی ماژولار برای نصب و تعمیر راحت، عمر طولانی، کنترل برداری، محدوده توان وسیع، امکان برقراری ارتباط به صورت Master و Slave در شبکه CAN open و RS485 با ارتباط مدباس صفحه کی پد استاندارد و افزایش حفاظت و تطبیق پذیری با محیط های صنعتی و مشخصات دیگری می باشد.

اینورتر ورتکس نیز دارای فانکشن های پیشرفته و مدکنترلی وکتور و توابع کاربردی گوناگونی می باشد. همچنین قابلیت پشتیبانی از انواع کارت های توسعه مانند ورودی/خروجی دیجیتال، کارت ورودی آنالوگ، کارت PG، کارت شبکه CAN open و کاربردهای دیگر می باشد.

برای کاربردهای عمومی و سنگین دستگاه اینورتر ورتکس سری IR233 نوع سبک کار و سری IR610 پیشنهاد می شوند. در مورد برند دلتا سری ms300 نوع سبک کار و مدل delta c2000 برای نوع سنگین کار و عمومی و دلتا B انتخاب های مناسبی می باشند.

بارمان اتوماسیون بعنوان نماینده رسمی برندهای دلتا، ورتکس، اینوت و ال سی، انواع مدلهای اینورتر این برندها را به فروش می رساند.

برای خرید اینورتر می توانید از یکی از روشهای زیر با این شرکت در تماس باشید:

اصفهان، خیابان فلسطین، ساختمان تیام، واحد 10 و 13 - کدپستی: 8143973345
شنبه, یکشنبه, دوشنبه, سه‌شنبه, چهارشنبه08:30 – 17:00
پنج‌شنبه08:30 – 13:00
03132244734
09032228190
03132247120
09029998190
اطلاعات بیشتر ...